BİLGİLENDİRME

Çerez Kullanım ve Gizlilik Politikası

iSaloniData ÇEREZ KULLANIMI

Web sitemizin çevrimiçi yayınını ziyaretleriniz sırasında sizlerin deneyiminizi geliştirmek için çerezler, pikseller, gifler gibi bazı teknolojilerden (“çerezler”) faydalanmaktayız. Bu teknolojilerin kullanımı 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu’na (“KVK Kanunu”) uygun şekilde gerçekleştirilmektedir.

İşbu Çerez Kullanım Politikası metninin amacı, iSaloniData.com internet web sitesinin (“Site”) işletilmesi sırasında site kullanıcıları/üyeleri/ziyaretçileri tarafından çerezlerin kullanımı sırasında elde edilen kişisel verilerin işlenmesine ilişkin olarak sizlere bilgi vermektir. İşbu metinde sitemizde hangi amaçlarla hangi tür çerezler kullandığımızı ve bu çerezlerin amaçlarını açıklıyoruz.

Web sitemizde kullandığımız çerezleri kullanmaktan vazgeçebilir, tür ve fonksiyonlarını değiştirebilir, yenilerini ekleyebiliriz.

Kişisel bilgilerinizi nasıl değerlendirdiğimizi ve sakladığımızı Gizlilik Politikası başlığımız altında okuyabilirsiniz.

Çerezlerin Tipleri ve Kullanım Amaçları
Site’mizde çeşitli amaçlarla çerezler kullanmakta ve bu çerezler vasıtasıyla kişisel verilerinizi işlemekteyiz. Bu amaçlar başlıca şunlardır:

  • Site’mizin çalışması için gerekli temel fonksiyonları gerçekleştirmek. Örneğin, daha önce gördüğünüz ürünlerin hangileri olduğunu kayıt altına almak, sayfa geçiş önerileri sunabilmek. Teklif veya sipariş sepeti oluşturup, daha sonraki ziyaretlerinizde bu sepeti size tekrar hatırlatabilmek.
  • Site’mizi analiz etmek ve Site’mizin performansını arttırmak. Örneğin, Site’mizi ziyaret edenlerin sayısının tespit edilmesi ve buna göre performans ayarlarının yapılması ya da ziyaretçilerin aradıklarını bulmalarının kolaylaştırılması.
  • Site’nin işlevselliğini arttırmak ve kullanım kolaylığı sağlamak. Örneğin, Site üzerinden üçüncü taraf sosyal medya mecralarına paylaşımda bulunmak, Site’yi ziyaret eden ziyaretçinin daha sonraki ziyaretinde kullanıcı adı bilgisinin ya da arama sorgularının hatırlanması.
  • Kişiselleştirme, hedefleme ve reklamcılık faaliyeti gerçekleştirmek. Örneğin, ziyaretçilerin görüntüledikleri sayfa ve ürünler üzerinden, aynı veya benzer ürünleri kendilerine tekrar hatırlatabilmek maksadıyla farklı mecralarda reklam olarak gösterilmesini sağlayabilmek.

KVK Kanunu’nu ve/veya ilgili mevzuatlardaki istisnaların varlığı halinde kişisel verileriniz mevzuat uyarınca gerekli olan hallerde rızanız doğrultusunda yukarıdaki amaçlar için işlenebilecektir. Kişisel verilerinizi yukarıda belirtilen amaçların gerçekleştirilebilmesi ile sınırlı olarak ve mevzuata uygun şekilde kullanabilir, bahsi geçen hizmetlerin sağlanabilmesi için üçüncü kişilerle ve iş ortaklarımızla paylaşabiliriz. Verilerin aktarıldığı tarafların kişisel verilerinizi dünyanın her yerindeki sunucularında saklayabileceğini belirtmek isteriz.

Zorunlu Çerezler Bazı çerezlerin kullanımı web sitemizin doğru biçimde çalışması için zorunludur. Örneğin sitemizde oturum açtığınızda devreye giren kimlik doğrulama çerezleri, sitemizde bir sayfadan diğerine geçişinizde etkin olan oturumunuzun devam etmesini sağlamaktadır.

İşlevsellik ve Tercih Çerezleri Bu çerezler sizlerin site üzerindeki tercihlerini ve seçimlerinizi hatırlayarak sitemizde sunulan hizmetlerin sizin için kişiselleşmesini sağlamaktadır. Örneğin sitemiz üzerindeki dil seçiminizi veya bir metin okurken seçmiş olduğunuz yazı büyüklüğünü hatırlamamızı sağlar.

Sosyal Medya Çerezleri Bu çerezler sizlerin sosyal medya kullanım alışkanlıklarınız ve ilgi alanlarınız hakkında veri toplanmasını sağlar. Bu veriler, örneğin, kişiselleştirilmiş reklamlar oluşturulması ya da pazar araştırmaları yapılması için kullanılabilir.

Performans ve Analiz Çerezleri Bu çerezler sayesinde web sitemizi kullanımınızı ve sitemizin performansını analiz ederek sizlere verdiğimiz hizmetleri daha iyi hale getirebiliyoruz. Bu çerezler sayesinde ziyaretçilerimizin en çok hangi sayfaları görüntülediğini, bu sayfaların olması gerektiği gibi düzgün çalışıp çalışmadığını ve karşılaşılmış olabilecek problemleri tespit edebiliyoruz.

Çerezlerin Kullanımını Nasıl Kontrol Edebilirsiniz Tarayıcınızın ayarları içerisinde çerezleri yönetebileceğiniz bir bölüm bulunmaktadır. Bizim web sitemiz tarafından veya ziyaret ettiğiniz diğer web siteleri tarafından tarayıcınızın belleğine yerleştirilmiş çerezlerin tümünü görüntüleyebilir, istediklerinizi silebilirsiniz. Çerez kullanımını iptal etmek istediğiniz web sitelerini seçebilirsiniz. Detaylı bilgi için tarayıcınızın yardım dökümanlarını inceleyebilirsiniz.

Veri Sahibi Olarak Haklarınız

  • KVK Kanunu uyarınca veri sahipleri,
  • Kişisel verilerinin işlenip işlenmediğini öğrenme,
  • Kişisel verileri işlenmişse buna ilişkin bilgi talep etme,
  • Kişisel verilerin işlenme amacını ve bunların amacına uygun kullanılıp kullanılmadığını öğrenme,
  • Yurt içinde veya yurt dışında kişisel verilerin aktarıldığı üçüncü kişi ve/veya kurumları bilme,
  • Kişisel verilerin eksik veya yanlış işlenmiş olması hâlinde bunların düzeltilmesini isteme ve bu kapsamda yapılan işlemin kişisel verilerin aktarıldığı üçüncü kişilere bildirilmesini isteme,
  • KVK Kanunu ve ilgili diğer kanun hükümlerine uygun olarak işlenmiş olmasına rağmen, işlenmesini gerektiren sebeplerin ortadan kalkması hâlinde kişisel verilerin silinmesini veya yok edilmesini isteme ve bu kapsamda yapılan işlemin kişisel verilerin aktarıldığı üçüncü kişilere bildirilmesini isteme,
  • İşlenen verilerin münhasıran otomatik sistemler vasıtasıyla analiz edilmesi suretiyle kişinin kendisi aleyhine bir sonucun ortaya çıkmasına itiraz etme,
  • Kişisel verilerin kanuna aykırı olarak işlenmesi sebebiyle zarara uğraması hâlinde zararın giderilmesini talep etme,
haklarına sahiptir.

Çerez kullanımımızla ilgili sorularınızı, [email protected] eposta adresimize iletmeniz halinde başvurularınız en kısa sürede ve en geç 30 (otuz) gün içerisinde değerlendirilerek sonuçlandırılacaktır. Taleplere ilişkin olarak herhangi bir ücret talep edilmemesi esas olmakla birlikte, KVK Kurulu tarafından belirlenen ücret tarifesi üzerinden ücret talep etme hakkımız saklıdır.

Veri Sahibi, herhangi bir kişisel verisinin Şirket tarafından kullanılamaması ile sonuçlanacak bir talepte bulunması halinde Site’nin işleyişinden tam olarak faydalanamayabileceğini kabul ile bu kapsamda doğacak her türlü sorumluluğun kendisine ait olacağını beyan eder.

iSaloniData GİZLİLİK BİLDİRİMİ

iSaloniData.com sayfalarımız üzerindeki formlar ile, bizden istemiş olduğunuz hizmetleri verebilmek ve bilgi paylaşımında bulunabilmek için sizden kişisel ve/veya kurumsal bilgilerinizi talep ediyoruz. Kişisel bilgilerinizin korunması ve gizliliğinizin sürdürülebilmesine önem veriyoruz, vermiş olduğunuz bilgiler, işbu gizlilik bildiriminde ve çerezlerin kullanımı hakkında bilgilendirme kapsamında belirtilen kurallar ve amaçlar dışında herhangi bir kapsamda kullanılmayacak, üçüncü şahıslarla paylaşılmayacaktır.

Site ziyaretiniz sırasında takip edilen bilgileriniz
Web sitesi üzerinde oluşabilecek sorunların tespiti ve söz konusu sorunların en hızlı şekilde giderilebilmesi için, web sitemiz, gerektiğinde kullanıcıların IP adresini tespit etmekte, ziyaret edilen sayfaları ve sayfada kalma sürelerini takip etmekte ve bunu kullanmaktadır. IP adresleriniz, dolaştığınız sayfalar ve kullanım süreleriniz, kullanıcıları genel bir şekilde tanımlamak ve kapsamlı demografik bilgi toplamak amacıyla da kullanılabilir.

Form doldurma, sipariş veya üye olma sırasında verilen bilgiler
Sitemizdeki kayıt formları, sipariş formları, anketler, iletişim formları gibi sayfalarda irtibat bilgilerinizi (adınız, soyadınız, email adresiniz, telefon numaralarınız ve posta adresiniz) vermeniz talep edilmektedir. Yukarıda bahsedilen kişisel bilgileriniz; siparişlerinizi almak, ürün ve hizmetlerimizi sunmak, ödemelerinizi gerçekleştirmek, siparişlerinizi ulaştırmak ve siparişleriniz ile ilgili bilgi vermek, ürünler ve hizmetler hakkında pazarlama amacıyla sizinle irtibata geçmek, bilgilerinizi güncellemek, üyeliğinizi yönetmek ve sürdürmek, ilginizi çekebilecek ürün ve hizmetleri önermek ve 3. şahısların, bizden talebinizi karşılamak için teknik, lojistik ve benzeri diğer işlevlerini bizim adımıza yerine getirmelerini sağlamak amacıyla kullanılmaktadır.

Bilgilendirme email mesajları, SMS mesajları, tarayıcı bildirim mesajları
Web sitemizi kullanmaya başlamanızla ve bizlere form göndererek iletişime geçtiğiniz andan itibaren veya bir talep/sipariş oluşturup kişisel bilgilerinizi paylaştığınız andan itibaren, aksi tarafınızdan talep edilmediği sürece, haftalık, aylık bilgilendirme emailleri, kampanya duyuruları, tebrik mesajları gibi iletiler e-mail adresinize veya cep telefonunuza gönderilebilir. Dilediğiniz zaman bu iletilerle ilgili değişiklik yapma, hizmetten vazgeçme ve yeniden başlatma hakkınız bulunmaktadır. Bu iletilerin içeriği; satın almış olduğunuz ürün veya ürünlerle ilgili bilgiler, ilgileneceğinizi düşündüğümüz diğer ürünler, 3. kişi veya kurumların bilgilendirmeleri ve benzeri bilgileri içerebilir.

Gizlilik politikası, edinilen kişisel bilgilerin kullanımı
Web sitemizi kullanımınız sonucu tarafınızdan edindiğimiz bilgiler, demografik dağılımlar yapabilmek, sitemizi kullanıcılarımızın ilgi alanlarına göre uyarlamak için kullanılmaktadır. Bu bilgiler, reklamların hedef kitleye uyarlanabilmesini temin etmek maksadıyla ve yalnızca diğer kullanıcılara ait bilgilerle birlikte olmak üzere, reklam verenlerle paylaşılabilir. Bu paylaşımlar sadece grup olarak kullanıcı eğilimleri ile ilgili bir takım çıkarımlar yapmak ve segmentasyon amacıyla kullanılır.

SSL & Güvenlik
Tüm kredi kartı ve kişisel bilgileriniz, internet güvenlik standardı olan SSL Secure sistemi ile şifrelenmiştir. Bu şekilde, bizimle web formlar üzerinden paylaştığınız bilgilerinizin internet üzerindeki dolaşımları sırasında herhangi bir şekilde bu bilgilerinizin istenilmeyen kişi veya kurumlar tarafından ele geçirilmesi önlenmiştir. Gizlilik politikamız ile ilgili her türlü soru ve öneriniz için [email protected] adresimize eposta gönderebilirsiniz.

Kredi Kartı Ödeme Sistemi
Müşteri (son kullanıcı), ödeme yöntemine, üyeliğine ve siparişine ilişkin bilgilerin, ödemenin gerçekleştirilebilmesi ve ödeme usulsüzlüklerinin önlenmesi, araştırılması ve tespit edilmesini temin amacıyla iyzico Ödeme Hizmetleri A.Ş.’ye aktarılmasına ve iyzico tarafından https://www.iyzico.com/gizlilik-politikasi/ adresindeki Gizlilik Politikası’nın en güncel halinde açıklandığı şekilde işlenmesine ve saklanmasına rıza göstermektedir.

Üyelik iptali
Üyeliklerinizle ilgili iptal isteğinizi, kayıtlı kişisel bilgilerinizin silinmesi isteğinizi bize iletebilirsiniz. 30 gün içerisinde talebinizle ilgili yanıt verilecektir.

İletişim
Bize [email protected] eposta adresimizden ulaşabilirsiniz.

Yetkili Bilgileri
Ad & Soyad: Burak Engin ZORER
TCKN: 10445946542
Tel: 0545 507 78 11
Adres: Avşar Sk. No:25 Kadıköy İstanbul

Dünyanın En Büyük Mobilya Fuarı

Pandemi sebebiyle iptal edilen ihtişamlı mobilya fuarı'nın katılımcılarına ulaşın.

KOLAY SİPARİŞ

Ödemenizi yapın, Liste E-posta'nıza gelsin.
Kargo Yok, Beklemek Yok!

"iSaloni Fuar Katılımcılar Listesi" İçeriği

  • En Güncel Veriler (Ocak 2021)
  • 1900+ Katılımcı Firma
  • Firma Web Sitesi Linkleri
  • Firma E-posta Adresleri
  • Düzenlenebilir Excel Dosya
  • Her cihazdan açılabilir PDF dosya
Erişilir Fiyat
TL449KDV Dahil